Entusiasmare 14.3.2017

 

…innostaa kiihottaa herättää synnyttää virittää…

ENTUSIASMARE 2017
[en-tu-si-as-ma-re]

 

Johdon assistenttityön opiskelijat HSOY ry kutsuu sinut osallistumaan kevään inspiroivimpaan seminaariin. Tiistaina 14. maaliskuuta kello 15-17 Haaga-Helian Pasilan toimipisteen auditorioon saapuu kolme rohkeaa puhujaa. Heitä kaikkia yhdistää tahto ja päättäväisyys sekä usko omiin mahdollisuuksiinsa silloinkin, kun ympärillä vallitsevat olosuhteet ovat olleet heitä vastaan. 
 

 

Heikki Mäkäräinen on näyttelijä, laulaja ja yrittäjä. Heikki on nähty useiden teattereiden lavoilla näyttelijänä sekä ohjaajana.

Tunnetuksi hän on tullut Elisan Hintasaarnaaja -mainoksista sekä Voice of Finlandista. Hän on myös oman kulttuurialan yrityksensä toimitusjohtaja, ja käyttää luovuuttaan voimavaranaan liike-elämässä. 
 

 

 

 

Ozan Yanar on vihreiden kansanedustaja. Maan muuttajaksi itseään kuvaava Ozan on syntynyt Turkissa, mutta asunut ennen Suomeen muuttoaan myös Englannissa ja Kyproksella.

Hän opiskelee taloustiedettä Helsingin yliopistossa. Hän kannattaa yhdenvertaisuutta sekä feministisiä arvoja. 
 

 

 

 

Irja Askola on Helsingin piispa. Hän on Suomen ensimmäinen naispiispa, ja hänet tunnetaan vankkana ihmisoikeuksien puolustajana.

Hänen myönteinen suhtautumisensa homoparien siunaamiseen sekä turvapaikanhakijoiden oikeuksiin on aiheuttanut paljon julkista keskustelua. 
 

 

 

Seminaarin aikana voit esittää puhujille kysymyksiä. Saavu siis paikalle ja ammenna ideoita, rohkeutta ja inspiraatiota kiinnostavien ihmisten kokemuksista. 
 
Tapahtuma järjestetään suomeksi. The event will be held in Finnish.
 
Lisäkyselyitä tapahtumasta voi lähettää osoitteeseen vpj@hsoyry.fi.

Event date: 
Tiistai, maaliskuu 14, 2017 - 15:00 to 17:00

Yhteistyökumppanit


                                                         

 

 

                                                                                          

hannes snellman