Language Day 25.9.2017

Language Day 2017

Juhlimme Euroopan kielipäivää ja assistenttikoulutuksemme laajaa ja laadukasta kielitarjontaa Pasilan kampuksella 25.9.2017 klo 9-12.  Tapahtuma on suunnattu assistenttikoulutuksen opiskelijoille ja kutsumme yhteistyökumppanimme myös mukaan nauttimaan houkuttelevasta, kieliteemaisesta aamupäivästä.

Tapahtumassa on ohjelmaa kaikilta koulutuksemme kielialueilta: englanti, espanja, kiina, ranska, ruotsi, saksa ja venäjä. Tilaisuuden yhteisosuus on englanninkielinen. Nostamme esiin kansainvälisiä uratarinoita ja kansainvälisiä opiskelijoitamme, kielen oppimisen uusia tuulia ja yhteistyötä yli kielirajojen, ulkomaan työharjoittelumahdollisuuksia sekä ylipäänsä kieli- ja kansainvälisyystaitojen merkitystä tämän päivän urahuipulla. Tapahtuman tarkka ohjelma julkaistaan viimeistään elokuun puolivälissä.

Event date:
Maanantai, syyskuu 25, 2017 - 08:00 to 19:00